Spirits of Light

De weg naar het hart 

Over Brigitte

 

Als kind zag ik al kleuren om mensen heen en was ik zeer gevoelig. Voor mij was dat vrij gewoon. Naarmate ik ouder werd bleek dat echter niet het geval te zijn. Rond mijn 20e kwam ik tot de ontdekking dat ik meer voelde en zag dan de meeste mensen. Ook heb ik zelf veel obstakels mogen opruimen.


Zo kwam ik er achter dat ik mijn hele leven al heldervoelend was, door mijn eigen licht steeds dieper te ontdekken ben ik ook helderziend geworden. Ik voel dat het tijd is geworden om anderen te mogen gaan begeleiden in het proces van het hart. 


Ik wil mensen graag helpen met mijn spirituele kwaliteiten, zodat mensen dichter bij hun eigen zielenhart kunnen komen. Ik ben van mening dat ieder van ons spirituele kwaliteiten heeft, maar nog niet iedereen bewust is. We zijn allemaal spirituele zielen die contact hebben met de aarde en het hogere. Onze zielen hebben deze verbinding nodig om in contact te komen met onze innerlijke wereld. Of we dat nu doen door geloof of meditatie. Ikzelf heb vertrouwen gevonden door in overgave te zijn in het hogere en dus ook inherent in mijzelf. 


Ik heb een diverse spirituele opleidingen gevolgd. Door verschillende spirituele ervaringen heb ik nu contact met verheven lichtmeesters en starsteeds. ik heb nu mijn eigen manier gevonden om mensen te mogen begeleiden vanuit het hogere. Mijn missie is dan ook om u te brengen naar uw hart en uw licht.